گوگل صنف

بانک اطلاعاتی مشاغل چیست؟

مقالات

۳ آبان ۱۴۰۱ 292 بازدید
گوگل صنف
بانک اطلاعاتی مشاغل

بانک اطلاعاتی مشاغل چیست؟

با گسترش و افزایش روزافزون مشاغل و اصناف مختلف نیاز به استفاده از منبعی که به راحتی برای کاربران قابل استفاده باشد تا کسب و کار مورد نظر خود را بیابند، کاملا احساس شد. بنابراین به تدریج منابعی در سطوح محلی یا شهری طراحی شدند که حاوی یک یا چند مورد از اطلاعات مشاغل مختلف می شدند. اما امروزه با توجه به گسترش و توسعه کسب و کارها نیاز به منبعی موثق، در دسترس و کاربردی در حیطه مشاغل برای مشتریان و به خصوص صاحبان و مالکان کسب و کارها بسیار حائز اهمیت بوده به طوری که سبب شده  نوعی رقابت میان صاحبان مشاغل در جذب مشتری ایجاد گردد. این منابع در واقع همان بانک های اطلاعاتی مشاغل می باشند که مسلما از ابتدای پیدایش آنها، تا به حال دچار تغییرات یا پیشرفت هایی شده اند که این بانک ها را به شکل کنونی آنها ارتقاء داده است. در ادامه مطلب بر آنیم تا شما را با بانک های اطلاعاتی مشاغل بیشتر آشنا کنیم.

آگهی خود را ثبت کنید

بانک اطلاعاتی مشاغل چیست؟

بانک اطلاعاتی مشاغل یا دایرکتوری مشاغل (Business Directory) مجموعه ای از داده ها و اطلاعات بر اساس صنف و دسته شغلی می باشد که به منظور استفاده سریع تر کاربران گردآوری شده است. به طور کلی اطلاعات و مشخصات کسب و کارها، مشابه یک آگهی در بانک های اطلاعاتی مشاغل بر اساس دسته بندی شغلی آن کسب وکار قرار می گیرند و مشتریان با جستجوی دسته شغلی، نام یا سایر اطلاعات کسب و کار موردنظرشان به آنها دسترسی پیدا می کنند. در سال های قبل تر کاربران، ناگزیر، از بانک های اطلاعاتی مبتدی تری همچون روزنامه ها، سامانه تلفنی 118، کتاب های زرد (Yellow Pages  : بانک های اطلاعاتی که محدود به شهر یا محلی خاص بودند و به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می گرفتند) استفاده می کردند. هرچند که استفاده از این بانک های قدیمی از بین نرفته، اما به شدت محدود شده و البته جای خود را به بانک های اطلاعاتی اینترنتی مشاغل داده است. و امروزه افراد، اغلب، اطلاعات مورد نیاز خود را از همین بانک های اینترنتی و آنلاین دریافت می کنند. اما سوال اینجاست که علت این همه استقبال کاربران از بانک های اینترنتی چیست؟ در ادامه به پاسخ به این پرسش می پردازیم.

بانک اطلاعاتی مشاغل
بانک اطلاعاتی مشاغل

مزایا و اهمیت بانک های اطلاعاتی

بانک اطلاعاتی مشاغل از این نظر که تولید کننده و مصرف کننده را به هم مرتبط می سازد، بسیار حائز اهمیت می باشد اما اهمیت آن وقتی دوچندان می شود که این بانک، سریع، راحت، در دسترس و مقرون به صرفه باشد و این همان بانک اطلاعاتی اینترنتی مشاغل است. با توجه به اینکه اینترنت و فضای مجازی روز به روز در حال توسعه و گسترش می باشد و همچنان که به دنبال آن شاهد رشد روزافزون کاربران آنها هستیم و به علاوه ی سایر مزایایی که پیش تر ذکر شد، امروزه بانک های اطلاعاتی اینترنتی یک گزینه عالی برای معرفی و شناخته شدن کسب وکارها به شمار می روند. همچنین از دیگر فواید این بانک ها ، امکان بروزرسانی و ویرایش آن در مواقع موردنیاز می باشد که به راحتی قابل انجام است. کاربران این بانک های اطلاعاتی کافیست با چند کلیک وارد دسته شغلی دلخواهشان شده و به راحتی از میان چندین کسب و کار، کسب و کار مورد نظر خود را پیدا کنند. این بانک ها به دلیل آنلاین و اینترنتی بودن، قابلیت مشاهده در تمام کشور را دارند و قطعا معرفی و تبلیغ کسب و کار شما در سطح وسیعی انجام می گیرد. همچنین مالکان کسب و کارها در اصناف مختلف به نوعی رقابت کرده که منجر به افزایش بازدید سایت و بالا رفتن سئو (SEO) و ترافیک ورودی سایت می شود که نهایتا به نفع تمامی مشاغل ثبت شده خواهد بود. کاربران به راحتی می توانند اطلاعات مربوط به کسب و کار موردنظرشان، از قبیل نام مالک کسب و کار، شماره تماس، آدرس و لوکیشن روی نقشه، خدمات ارائه دهنده توسط آن کسب و کار و … را در آگهی موردنظرشان مشاهده نمایند. به طور کلی استفاده از بانک مشاغل، علاوه بر سودمندی خود در معرفی بهترین نتیجه به کاربران، در عین حال برای صاحبان مشاغل از جهت معرفی و شناخته شدن آنها قطعا مفید خواهد بود.

موارد استفاده از بانک های مشاغل

به طور کلی تمامی مشاغل می توانند برای معرفی، شناخته شدن و تبلیغات در بانک های مشاغل ثبت اطلاعات کنند. در واقع ثبت در بانک مشاغل می تواند برای انواع مشاغل خدماتی، آموزشی، فروشگاهی و … مفید واقع شود. برخی از دسته های شغلی که در این بانک ها موجود می باشند شامل دایرکتوری مشاغل پزشکان، اصناف خودرو، فروشگاه های ورزشی، سالن های زیبایی، فروشندگان پوشاک، املاک، طراحان دکوراسیون و … می شوند. یعنی از فروشگاه های کوچک نوپا گرفته تا فروشگاه های بزرگ، می توانند در این بانک ها ثبت اطلاعات نمایند که مطمئنا اهداف این مشاغل می تواند بر حسب نیاز آنها متفاوت باشد،  اما اهمیتی که این بانک های اطلاعاتی مشاغل در  معرفی، تبلیغ و شناخته شدن فروشگاه های کوچک و نوپا دارند قطعا قابل چشم پوشی نیست.

اطلاعات متفاوتی از کسب و کارها به منظور استفاده راحت و سریع کاربران در بانک ها ثبت می شود که برخی از آنها شامل شماره تماس، موقعیت مکانی یا لوکیشن، آدرس، نام مالک کسب و کار، ویدئو و نمونه کارها و… می باشد.

بانک اطلاعاتی مشاغل
بانک اطلاعاتی مشاغل

ویژگی های بانک های اطلاعاتی مشاغل

همانطور که پیش از این نیز گفته شد، یک بانک اطلاعاتی مشاغل بر اساس معیارهای مختلفی دسته بندی می شوند اما به طور کلی این دسته های شغلی بر اساس محتوا و موضوع فعالیت، صنف شغلی، موقعیت مکانی و مواردی از این قبیل تقسیم بندی می شوند. همچنین کاربر می تواند با فیلتر یا جستجوی موارد موردنظر خود، دسترسی پذیری راحت تر و سریعتری به کسب و کار دلخواه خود داشته باشد و به آسانی به اطلاعات موردنظر خود دسترسی پیدا خواهد کرد. علاوه بر این مالکان کسب و کارها می توانند برای بهتر دیده شدن کارشان و دسترسی پذیری بهتر و بیشتر ثبت آگهی خود را در کسب ‌وکارهای برگزیده انجام دهند تا به صورت جداگانه و مخصوص تر نمایش داده شوند که در این صورت مسلما احتمال بازدید از آگهی و جذب مشتری بسیار بیشتر خواهد بود.

همانطور که در این مقاله گفته شد نیاز به استفاده از بانک های اطلاعاتی مشاغل که به عنوان منابع اطلاعاتی شامل مشخصات کسب و کارها  هستند روز به روز در حال افزایش است. بنابراین صاحبان مشاغل با توجه به ملاک ها و نیازهای خود می توانند در این بانک های مشاغل ثبت اطلاعات نمایند. که در واقع همکاری با این بانک های مشاغل هم به نفع تولیدکننده است که توسط این بانک ها در سطح کشور معرفی می شوند و هم برای مشتریان سودمند خواهد بود که به آسانی کسب و کار موردنیازشان را پیدا می کنند. همچنین با توجه به توسعه اینترنت در سال های اخیر، چه بهتر که بانک های مشاغل از نوع آنلاین و اینترنتی باشند که سبب سهولت و سرعت استفاده توسط کاربران نیز می گردند.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها